Hejsan!

Hej igen!

Snart blir det nog dags att gå o lägga sig! Är ganska trött redan o klockan är bara 8 men men det är som vanligt, jag skulle nog kunna sova hur länge som helst! Jag går alltid o lägger mig tidigt och går upp sent! Det jag ville säga var att jag nog bestämt mig för att uppsöka vuxenvården när jag fyllt 18! Alla säger ju att dom är mkt bättre än bup så jag hoppas värkligen de kan hjälpa mig mer än de på bup gjorde! Jag känner att jag snart är ganska redo för att berätta vad som hände och det är väl först då de kan hjälpa mig på riktigt! Men på bup tjatade de bara om det! Det är andra saker jag behöver hjälp med också! Som ex. Depsisson, stress, trötthet, tvångstankar och ångest!
Har ni någonting ni verkligen är pedantiska om?! Jag har mina kläder, de ska hänga i speciell ordning och ändrar nån så märker jag direkt! Jag skulle aldrig kunna lägga ner kläderna i en byrå eller liknande utan att få ångest! Så fatta vad jobbigt det känns nu. När vi ska flytta o jag måste ha dem i en kartong!

Imorgon ska vi iaf packa! Känns skönt att äntligen få det överstökat! Men det är ju lite i sista minuten!

Vet ni btw vad robin har gjort?! Snaggat sig o.O . Sen fick han också för sig att prova hur han såg ut i skin head så han raka skallen med rakhyvel! Ser för jävligt ut men de växer ju ut igen som tur är! Han kommer ju ändå alltid att vara min älskling! <3

Pussohej





Escape the fate <3 KÄRLEK

Snart! :D

Hej alla :)
Idag har det varit en väldigt lugn dag! Har inte gjort någonting! Spelat lite the sims3 o så bara!
Vi har också kommit fram till att vi ska packa allt i morgon! För på tisdag flyttar vi :) Wihoo!

Pussohej

Svar till Anonym ( igen, blir trött på er nu )

För det första kan man inte spåra IP adresser hemifrån om man inte är en Hacker det är lite för svårt för lilla dej o din kille. O för det andra så kan man inte spåra en dator utan hemadressen som dator finns på inte själva datorn okej... Nästa gång ta reda på mer fakta innan du ska skrämma en person igen okej hahhaaaha:P

Haha för det första var det inte jag och min kille som gjorde det! Det var min mamma! Min mamma har också gått en data utbildning så hon vet hur man gör! Och jag vet vilka personerna är och jag vet vart de bor! Konstigt att allt stämmer då?! Adressen var iaf rätt och namnen så det e ju ganska konstigt!
Ni kan sluta lägga er i hela tiden!



Sötnos <3

IP adress

Till er som skrivit! Jag har era ip adresser och vet exakt vilka medelanden som ni har skrivit, och jag vet vilka adresser datorerna finns på. Så ni behöver inte ens fortsätta mer! Tycker det är dålig stil att ljuga både för mig och för mamma! Och nej jag tänker inte ta bort inlägget då det stämmer!  Innan ni började skriva skrev jag ingenting om er! Men när jag förstod vem /vilka det var blev jag irreterad och skrev! Jag skriver inget om er i fortsättningen så skriver ni ingenting till mig! ok?



Men iaf! Igår skulle vi ju se på caravanen men eftersom det spöregna så stannade vi hemma hos mickan ist! Det kom lite folk så vi hade fest där! :) Idag blir det nog lungt !

Pussohej

Bye

Hej igen!
Ska strax åka tror jag! Mickan och Ove kommer o hämtar oss men de skulle stanna på bolaget innan med!
Sen ska vi iaf äta lite hemma hos mickan och sen ska vi till caravanen! Ska bli riktigt kul! :)

         Långt hår börjar jag få iaf!





Har glömt visa denna söta bilden med! ( ja dom låg o sov så )

Mjölby

Hejsan!
Igår bar det ju som sagt av till rix fm! Det var ju lite trevligt! De bästa var ju såklart heat! Men innan stannade vi också mellan norsholm och finspång för att titta på en tvättmaskin! Kostade bara 200 kr så den köpte vi ju såklart ;) ! Ska bli skönt att slippa gå ner för alla trappor och in i ett annat hus för att tvätta! Iiih vi flyttar snart! så jävla skönt, längtar som in i helvete!

Idag ska vi iaf in till mjölby och kolla på en caravan! Blir att dricka lite gott med! Det är ju trots allt fredan :)

Pussohej

SVAR

Anonym om Fegis:
Jag tycker bara synd om dig. Du skriver om mig men inte mitt namn, det är ju samma sak men det fattar ju inte perfekta du. du som har ett så underbart liv:D

Om det är någon det är synd om så är det väl dig ! Hoppas du är nöjd att jag hoppat av skolan nu för det är helt och håller din förtjänst :D! Nej jag tycker inte det är samma sak eftersom jag inte skriver ngt om dej! Men det e ju som vanligt du tror att allt o alla bara bryr sig om dig! Ingens liv är perfekt! Varken ditt eller mitt! Men jag är nöjd med mitt liv nu! Jag har allt jag kan önska! En underbar pojkvän, underbara vänner! Och en underbar familj! Det är väl mer än vad du har iaf?


Idag ska jag iaf på rix fm! Egentligen känner jag inte för att gå men min lillebror fick inter vara kvar så länge om han var själv så jag följer med för hans skull!

Nu var det länge sen sist!

Har varit väldigt ocosial nu känner jag, men har helt enkelt inte orkat! Idag kommer iaf micke o ska sko bosse! Sen drar vi nog iväg till mickan en sväng! Sedan bär det av in till staden där vi ska kolla på ett köksbord och kanske även ett soffbord! Nu är det ju bara en vecka kvar exakt tills vi flyttar, guud så skönt! Längtar som f*n. Ska bli så underbart att entligen få ha ngt eget igen!

En annan sak som känns skönt är att alla börjar skolan nu! Medans jag bara sitter här o söker jobb! haha!
Det ska bli så skönt att slippa skolan och allt som hör till. Självklart kommer jag ju sakna vissa personer med det finns ju också vissa som jag hoppas att jag aldrig mer kommer att träffa! Vissa folk vill ju bara förstöra för andra eftersom de själva egentligen mår så jävla dåligt!

Btw Den anonyma som skrev till mig!  Haha jag vet vem du är ! Fasst ska jag vara ärlig så förstod jag redan innan att det var du! Men ska du skriva ngt drygt nu så kan du lika väl skriva ditt namn! ÄGD



http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=10804
På denna sidan tycker jag ni kan bli medlem! Kommer man upp i ett visst antal poäng så får man presentkort skickade hem! På bland annat stadium och din sko! Sidan är helt gratis och det är lätt att få poäng! :)


Pussohej

Mini Cooper!

Hej igen!
Jag är inte så där jätte sugen på att spara pengar till ett körkort när jag inte tkr det är så kul att köra bil och absolut inte o spara pengar till något sådant! Men jag vill ju gärna ha en gammal mini cooper! Så robin och jag har en deal! När jag tagit körkort så ska jag få en mini cooper av honom :D . Som vi dessutom ska lacka om o såe! Den ska vara rosa med svarta lr vita ränder och något annat snyggt motivlack! Fatta grymt! Nu vill jag ha körkort! :)

Pussohej!

Tråkigt!

Hejsan!
Idag är en riktigt res dag! Har ingen aning om vad som händer! Tråkigt!

Orkar inte sitta här heller! så¨Pussohej

Norrköping

Nu är jag hemma igen! Jätte trött efter att ha åkt bil hela dagen! Shoppade iaf lite på new yorker! Ett linne som är perfekt till leggins samt en överraskning till min kära pojkvän men den får han se någon annan dag eftersom vi båda är väldigt trötta! Hungrig är jag med men mor o far hade inte gjort så mkt mat då de inte visste när vi skulle komma hem! aja

Pussohej

Och god natt! ( snart iaf )

Hagel! Åska! Blixtrar!

Hejsan :)
Igår blev det att åka o sätta in skatteåterbäringen på mitt konto, sedan åkte vi till bostadsbolaget för att höra om de var klara med renoveringen av våran lägenhet! Det var dem så vi åkte upp o kika och det var skit snyggt! Sen åkte vi till ikea för att kolla lite matbord men det var lite dyrt så det blev en pajform och hundbajspåsar! Sedan bar det av till Ö&B det tog ett bra tag att ta sig dit på motorvägen gick det bara att köra i ca 50 km/h. Varför? Jo det haglade som fan och var värsta åskvädret. Men på Ö&B hittade vi iaf lite smått o gott! Sen åkte vi hem för att hämta kartonger och sedan åkte jag,robin,ankan och sebbe till vikingstad o packa. Men sebbe o robin var ju såklart tvugna att åka till systemet o robins föreldrar så jag o ankan packa det mesta själva! Vi är dock inte klara än men det känns skönt att ha börjat lite. Det är ju bara lite mer än en vecka kvar! Vi ska också få det dyra matbordet som robin ville ha av sina föreldrar och det känns ju skönt! För nu får vi ju plats med ett vanligt matbord! :) Idag ska vi skjutsa sebbe till john som bor i norrköping och då ska vi även passa på att lämna lite grejer till skolan samt kolla lite på new yorker :) Just nu känner jag inte för att åka någonstans menmen. Jag har ju lovat ;)

Pussohej



God natt

Nu på kvällen blev det att spela lite brain storm! Riktigt kul faktiskt! Robins skatteåterbäring har kommit nu med! SKÖNT! Hoppas bara a-kassan ordnar sig med! Men nu ska vi iaf sova iaf! Tidigt jag vet men är man trött så är man!



Puss och god natt!


Folket pierca sig idag :)

Hejsan!
Igår mådde jag inget vidare så orkade inte blogga! Men idag är dt bättre :) . Jag och Robin följde med ankan o sebbe till ankans farmor o farfar. sedan hämtade vi upp Diana och Rave. Folket skulle ki pierca sig idag :P
Jag hade också tänkt att pierca mig men hittade inte min stav :( Man var tvungen att ha med sig egen stav! Men efter att ha sett de pierca sig blev man ganska avskräckt eftersom det såg ganska brutalt ut! Men resultatet blev iaf skit fint! :)



Diana!



Ankan!



Sebbe!


Det var allt för denna gången ! Pussohej

Fegis

Haha det är så fegt att du är anonym! Vågar du inte stå för vad du tycker och tänker? Vad har du med mig att göra? Varför bryr du dig så mkt? Vrf inte sköta sig själv istället, du verkar inte må så bra du heller eftersom du måste klanka ner på andra!  Fegis!

Haha men iaf idag tog vi oss en tur till skogen! Vi hittade bara lite svamp men i morgon ska vi till det stället vi alltid hittat så mkt! :)  Idag skulle ankan, sebbe och diana egentligen ha piercat sig men hon som skulle göra det blev sjuk! när hon blir frisk ska nog jag också passa på ;) Men vet inte riktigt vart jag vill ha !? vart tycker ni de e snyggt?  Men sen ska vi nog iaf åka till lägenheten o packa ihop lite saker o städa o såe för vi flyttar ju om 2 veckor! Jag har även försökt att få tag i rektorn på skolan så jag kan säga att jag tänker hoppa av och då slipper jag förhoppningsvis åka dit på onsdag, känns onödigt att åka ända till norrköping för att bara skriva på ett papper. De kan ju lika väl skicka det! :P

Hörs kanske senare pussohej



Busfrön!

Johanna

Hellu!
I fredags drog jag o robin i väg med hans föreldrar till Västervik och Lysingsbadet, för att campa! Första dagen drack jag lite för mkt så dagen efter var ju inte så jätta kul! Spydde upp allt jag fick i mig tills på kvällen! Då kunde jag äta igen! Men jag hängde iaf med till poolen för att bada och sola lite! På campingen hade de också en badtunna där vi satt hela kvällarna o drack öl o rökte! ( riktigt mysigt ). Vi var ju bara där över helgen men jag hade kunnat stanna mkt längre, det var ju en så grymt fin camping! Men vi var tvugna att åka hem idag för kl 16.00 skulle vi på dop! :)

Johanna:



Hela familjen :)


Svar

Tror du ärligt talat att nån vill ha dig som barnflicka när du själv verkar vara en rätt misslyckad tjej på 17 år som inte klarar av skolan och bråkar med sina föräldrar, inte nog med det så skriver du att du vill dö och att livet inte är värt att leva och att du är deprimerad osv. Föräldrarna som vill ha dig som barnflicka måste det också isåfall vara något allvarligt fel på.

Men gå o dö! Du känner inte mig? Tror du att folk i min omgivning märker att jag e deprimerad? När jag är 18 kommer jag dels få starkare medicin o då kommer jag inte ens må dåligt! Och vadå bråkar med mina föreldrar? Jag är så nära mina föreldrar att du aldrig kan ana! Jag bråkar inte me dom! Och nej jag klarar inte av skolan p.g.a att jag valt fel linje, jag är en stressad person och klarar inte av att ha så långt till skolan som jag har nu! För det första ska jag även bara ta ett sabbatsår nu o se hur det känns om ett år! Anledningen till att jag inte klarar av skolan är på grund av en person!
Och nej jag är ingen misslyckad person ! Mitt liv är perfekt. Jag har världens bästa föreldrar, syskon och pojkvän.
Jag tar också ansvar för allt jag gör! Jag har en hund och en häst jag tar hand om och det klarar jag jätte bra!

fegt o va anonym!

??

Varför behandla mig som skit nu? Varför är du så dryg nu för tiden?
Jag förstår inte vad jag gör för fel? Betyder jag inget längre.
Förstår ingenting nu o du vet så väl att jag blir irreterad om
du är så dryg o dum! Vet inte vad jag ska göra nu!?

Heelp!

Kär

Jag är käär i dessa skor! Vill ha!

Spy

Snart kommer mickan ! :D Jippi!

Känner mig inte riktigt bra , har varit yr i huvudet hela dagen uusch :(

Vissa får mig att bara vilja spy!

Pussohej

Sol

Hejsan! Igår var vi på skänninge marken, var inte så mkt att ha tyvärr! Ida skulle dit idag men jag vet inte om vi ska dit!
 :( Ingen vill dit igen! :(.

Idag har vi iaf åkt cab lite , åkte till mjölby och åt frukost! Det e ju så grymt varmt idag! :) Älskar sommaren!
Just nu håller sebbe på att fixa punkteringen på moppen. Det hände när jag skulle skjutsa johannes till en kompis i vikingstad! Jag fick köra i 10 km hela vägen hem. Då var jag förbannad kan jag ju säga!
Ikväll kommer mickan hem! Hon har varit i bosnien jäääätte länghe så jag ser verkligen fram emot att träffa henne.

Pussohej
    Ska nog se om nån vill hänga med o bada sen :)

^^

Hejsan!
Idag har jag sökt jobb som barnflicka :P
Men snart ska vi iaf åka lite har inget direkt att skriva så jag ville bara visa att jag lever.
Får se om jag bloggar ikväll :P

Pussohej

Cab

Hej igen :)
Snart blir det grillad e ganska hungrig trots att vi åt på donken förut! men tog bara en mini hamburgare
Tycker inte att det är så jätta gott där. Imorgon ska iaf jag o robin ut o åka cab.
Vi fick låna jennys !! <3 Vi funderar på att åka till söderköping o äta glass.
Får ju antagligen pengar imorgon med eftersom vi hjälpe till
idag. :) Vi kanske ska till skänninge marken me
men kanske tar det på torsdag i stället.
Vi har fått en soffa me av robins
föreldrar, eller de ska köpa
en ny o vi får deras
gamla.



Idag har det varit en jobbig dag har fått en grym huvudvärk av allt klorin.Hoppas det blir sol imorgon!


Pussohej

Fiske

Hejsan! har precis kommit hem, har varit o arbetat typ hela dagen! Tog också en liten fisketur :) Gissa vem som fick största fisken? Jag såklart :)

Svar på kommentar: Jag ska såklart vänta tills vi båda har jobb men jag förstår inte varför du bryr dig så mkt om dt? det är mitt liv! Bry dig inte!!


Aja nu ska jag duscha

Natti <3

Är jätte trött! så ska nog försöka övertala älskling om att gå o kolla på film lr ngt! :)

Puss o godnatt


Pizza

Hejsan! Har precis vart ute i skogen! Hitta massa stora svampar :) Robin håller på att rensa dem nu för de ska till hans farmor o farfar imorgon! Funderar också på att ta en dusch snart ( känner mig ganska o fräsch ). Sen blir det Pizza, vi får se om vi kan skrapa ihop till en varsin annars får vi dela på en pizza. Ska panta burkar med för annars har vi inte ens råd med en halv!  ( gud vad jag tjatat om pizzan idag ;) )
 Pussohej



Svar på kommentar: Jag anser att om man har nån/något att bry sig om så får man mer livslust och därför blir man gladare och mår bättre. Jag vet ganska många som har varit djupt deprimerade och sedan fått barn och blivit mkt bättre! Men jag ska såklart vänta tills jag känneer att jag mår bättre innan jag skaffar barn. Jag ska t.ex. när jag fyllt 18 gå till vuxen vården istället, de sägs vara mkt bätttre. Ska även försöka byta medicin så jag får en starkare som hjälper. Man kan också få el chockar och akupunktur mot deprisson så tänkte även höra med dem lite om de och se om de vore ett bra allternativ för mig!


Hmm




Hejsan!
Kom precis hem från stallet, red inte in ryckte lite man o så :) Vart inte så jätte fint menmen haha .
Det blev inte att lasta hö idag ! Skönt, har träningsvärk från igår! Funderar på att dra iväg till skogen snart o leta lite svamp sen blir det dusch o sen pizza! :) Imorgon ska vi hjälpa johnny att tvätta huset eftersom de ska måla om! Blir en ganska lugn dag tror jag, pappa och johannes kommer antagligen hem imorgon med!


I miss you, I miss youre smile <3


Ashley Tisdale


Blondin vs


Brunett


Vad passar hon bäst i? Själv tycker jag brunett hon ser rockigare o coolare ut då ;)

:)

God morgon!

Idag blir det nog en ganska lugn dag. vi ska dock lasta hö. Jippi *not*

Ang. kommentar: jag kan väl ta han om mig själv? Och vad vet du om det förresten?

Mys <3

Hellu :)

( klart vi ska vara mammalediga samtidigt Ida ;) )

Nu har jag iaf ridit kändes riktigt skönt! :) Robin följde ju som sagt med o plovka svamp o vi hitta en hel del! O alla va jätte stora o fina ( så stora att man tvivla på att de va kantisar ) . Det var en väldigt bra teräng för bosse med. det var upp o ner hela tiden! Han blev till och med svettig av att bara skritta omkring så ;). Ikväll blir det nog bara mys framför tvn med mamma och robin ( såklart ostbågar också ) Oj vad jag börjat med paranteser x D ( haha)



Pussohej

Hungrig!

Snart är dt gags för mat! E skit hungrig just nu! Btw så hittade vi inte lika mkt svamp som sist men det blev en del! Robin ska följa med när jag rider sen så ska vi leta lite mer! Man ser ju mkt bättre från hästryggen ;)

Just nu e jag super pepp på o flytta ( går lite upp o ner som ni kanske förstått ) , vill flytta NU. Kommer bli så mysigt!
Aja nu äre käk hörs senare

Pussohej

Längtar till detta med! ;)

Svamp

Snart bär det av till skogen med mamma och robin :) Hoppas vi hittar lika mkt svamp som sist! Vi kommer säkerligen att gå vilse iaf! :P

Ska åka nu får se om jag bloggar senare! Har ganska många läsare nu ju ;) Jippi!

Pussohej <3

:*




Puss&Godnatt

Deprimerad

Vad ska man göra när man inte orkar något längre? När allting går fel? Många gånger skulle jag helst av allt lägga mig ner o dö, varför gjotrde jag inte det tidigare så jag slapp? Jag vill inte svika alla men förut visste ingen då kunde jag bara försvinna o lämna tiotusen frågetecken det skulle vara härligare än o göra det som de e nu. Jag har kommit närmre mamma på sistone vilket är det enda positiva. Men alla andra har jag i storts sätt gömt mig för! Jag orkar inte umgås längre! Vill sitta hemma o ruttna typ! Vill inte flytta häller igentligen det känns så dumt när man inte har ngt val! Ändå andledningen till att jag skulle vilja flytta nu är för att komma hemifrån o slippa allt tjat från pappa o alla!

Hoppas alla andra har det bra ! Pussohej

Svar

Tänkte svara lite på kommentarerna!

Tokio Hotel tröttnade jag på för nått år sedan men har ändå inte gjort mig av med alla saker!
I morse hittade jag min signerade skiva på blocket x D haha menmen skönt att jag slipper ha skiten!

Jag såg alltså gladare ut förr? hmm det vet jag inte om jag var men jag vågade kanske inte visa hur jag egentligen mådde! På första bilden va ja ganska full bara så ni vet x D haha Visst jag kan väl kanske se att jag mår sämre nu men det är för stort sett alla vet om vad som hänt mig! jag var också van att bearbeta min deprisson på mitt sätt o när man går hos en psykolog o sånt får man inte använda sin egen tecknik utan då ska man använda deras!
Självförtoendet är lite bättre nu! Men nu har jag pojkvän o så vidare o då orkar man inte sminka sig o platta håret varje dag!

Nu ska jag äta frulle

Pussohej

RSS 2.0