Livet suger

Det har varit väldigt jobbiga dager den senaste tiden så har inte orkat blogga :/ . Mamma o sebbe har nu flyttat, hundarna med. Det är väldigt tomt här hemma nu. Önskar dem kunde komma hem, men jag vet att det inte funkar så. Fan att dt skulle bli så här. Jag har inte visat för någon hur hårt jag egentligen tar dt här, jo robin vet men ingen annan. Allt känns så konstigt, dött på något sätt. Totte tog dt ändå ganska bra, eller så fort han fick massa leksaker! Just nu skulle jag nog behöva min medicin ! Aja livet suger. Här hemma är dt iaf fullt upp nu, alla ska byta rum och dt finns saker till en förbanellse! Så idag blir dt mycket o göra med mensvärk *jippi* !

Får se när vi hörs nästa gång :)


Badsäsong suck

Hejsan!
Nu har jag en liten funderare som säkert många många fler har i dagsläget!
Det e ju dt här me badsäsongen...! Alla vill ju vara smala o snygga då. Ha en snygg bikini och absolut ingen uppsvullen mage. Är det någon som har nått bra tips? Jag försöker att inte äta skräp mat men så är dt ju de här med colan. Kan man inte sluta vad gör man då? Vågar fan knappt ställa mig på vågen , siffrorna går bara upp o upp. Visserligen är dt ju nått fel på den men ändå. Nån som har några bra tips? Förutom o gyma sånt har jag inte råd med.  Pussohej sålänge




Den kroppen o den bikinin? Ja tack!


Skilsmässa asså!!

Orkar snart inte med skiten längre.. Sånt jävla tjafs här hemma nu.. Har lust att bara dra ifrån tills det är över. Mamma flyttar ju snart o då tar det antagligen slut! De uppför sig som ett tonårspar som gör slut. Allt jävla skitsnack asså dt trodde jag man växte ifrån..o bråka om vem som ska ha vad, de vågar inte fråga varandra .
Det e ju inte så svårt? eller?! tydligen! Jag blir så orolig av sånt här..inte i hjärnan men i kroppen. Konstant ont i magen, huvudvärk, trötthet men kan ändå inte sova, ligger o stirrar i taket hela natten. Ussch för det här. Alla är så tjuriga hela tiden, o klagar på att dom mår dåligt över dt här...Men ta inte ut dt på oss då? Förstår när barnen är mindre att de tar åt sig dt, o tror att dt e deras fel. Fast jag ska väl vara glad..hade vi inte fått bo här hade vi väl hamnat på gatan eller nått. Men jag undrar vad som är värst?




Idag har jag iaf tagit en långpromenad vilket var väldigt behövligt! Rensa hjärnan lite. Ikväll blir dt efterlyst o sen hoppas på att dt går nån bra film på tv:n!

 


Sov tajm snart!

hejsan! Blev inget åka iväg med niclas o carro idag ! Men följde med mamma o hämtade en soffa hon ska ha i lägenheten ! Kommer nog bli bra sen får vi hoppas. Förresten så planterade jag klätterväxter för några dagar sedan och de har redan blivit stora :D blir så stolt haha. Snart ska jag iaf gosa ihop mig med robin o glo på nån film. Först blir det nog lite prat med mamma och såklart nattciggen! Hare gött så kanske vi hörs imorgon!



Diggar bilden ;) haha

Jobbigt läge!

Just nu är jag väldigt trött på allt som händer... allt är så jäkla jobbigt just nu! Visst jag anser nog att dt är det bästa att mina föreldrar ska skilljas men dt behöver ju inte gå ut över alla andra...Mamma blir typ as sur om vi pratar med pappa och tvärtom. Vi ska ju bo här över sommaren o har ganska mycket o prata om, vi ska ju t.ex. måla huset , renovera, byta staket, röja i trädgården och i skogen. Men men.

Tycker ni inte att dt har varit skönt i sommarvärmen? Det har iaf jag och är skapligt irreterad för att dt snöar idag o.O. Idag ska vi antagligen följa med niclas o carro o kolla på gardiner och kanske en soffa :) Vi får med andra ord se vart dt bär av. Jag har precis duschat så jag är redo att dra iväg när som helst!

Btw så hittade jag massa gamla bilder som jag tänkte lägga upp!

Måste ta nya bilder snart så ni vet hur jag ser ut nu me ju


Här hade jag väldigt tråkigt x D
Detta är nog taget för ungefär 1,5 år sedan !



det här är nog närmre 3-4 år sedan :P

Hellu :)

I helgen har dt blivit påskmiddag för hela slanten :) Riktigt lyckad kväll igår måste jag säga! Hur var eran påsk?

Så fort robin har kommit hem från skroten me niclas så ska han, jag o mamma åka in till stan o käka :)

RSS 2.0