Rubrik

God kväll ;)

har glömmt o berätta en sak o.O
Jag har gett bort alla mina tokio hotel grejer! det kändes så jävla skönt! det kändes ju så dumt att slänga de så det kändes jätte bra att se nån annan bli skit glad för grejerna!! Jag gav dem till marcus ( jennys lillebror ) !

Nu sitter jag här o dricker nån cider med vin i, skit god faktiskt! o så lyssnar jag på snuff med slipknot! Älskar den låten så otroligt fin! ikväll blir det tacos för våran del men har inte bestämt om jag ska äta lr inte blir så irreterad på alla eller inte just under maten, jag är redan irreterad på alla igentligen! ha ha

Funderar ganska mkt på flytten just nu det känns såklart både bra o dåligt! Vet ju hur deprimerad jag blev när vi bodde i lägenheten i vikingstad. Den här lägenheten är ju större o bättre men den e  i mjölby!! Har aldrig ens tänkt tanken till att flytta dit, men vi bor ju närmre mickan och granne med pamela så det är ju positivt!
Undrar ju såklart hur totte kommer reagera eftersom han nu är van att kunna gå ut o in som han vill o leka med de andra hundarna hela tiden!

Rida kommer jag ju aldrig hinna :( har ju inte råd att åka hit så ofta

Pussohej


Gammla

Fick för mig att kolla lite gamla bilder!


Först var jag blondie 2007




sen blev håret mörkare



ännu mörkare



Och sedan blev det långt!




Saknar allt ibland !

Ang. Flytt

Hejsan!


 

Igår spenderade vi ganska mkt tid på att välja ut tapet och färg till lägenheten! Kommer nog bli riktigt snyggt! Det som görs om är toaletten, köket, köksluckor och vardagsrum! Det andra såg redan riktigt bra ut!
Idag ska vi försöka att få med mamma ut o plocka svamp! Men får se om hon vill följa med eller inte !

Pappa o johannes har åkt till öland igen så det är grymt lungt o skönt här! Aja nu ska jag smöka x D

Pussohej

Flytta

Hellu!
Har varit o kollat på lägenheten men den var inget vidare så vi ska ta den vi kollade på igår :). Hoppas bara det blir bra nu. Känns ju inte så jätte kul att bli utslängd av sina föräldrar men det är som det är! Tyvärr blir det ju att jag inte kan fortsätta rida mer :( Kommer sakna min älskling <3



Riktigt skönt med ett kök :D




Vardagsrummet!


Orkar inte lägga in mer bilder men jag tror det kan bli riktigt bra :)
lägenheten är på 62 kvadrat och vi flyttar in den 25:e augusti!

Pussohej

Sova

Hej igen!

Nu är jag på lite bättre humör, känns som om jag har varit nere hela veckan så det är skönt att det är på bättringsvägen ! :) Men funderar ändå på att ringa till bup o boka tid eftersom jag behöver någon att prata med efter allt som hänt! Har ju fixat en ny nu så det kanske fungerar bättre! Hoppas bara att jag slipper träffa överläkaren för vi går inte ihop! Nu ska jag snart lägga mig o sova ska upp skapligt imorgon för att kolla på en till lägenhet! Ska bli spännande! :) Den vi kollade på idag var btw jätte fin o man kan nog få den skit mysig :) aja Godnatt ! <3


Kantareller

Det har antagligen löst sig nu det e skönt iaf! Har hittat en lägenhet i mjölby på runt 60 kvadrat som inte är alltför dyr!


Häromdagen var jag, ankan, carro och robin o plocka svamp! Vi delade ihop oss två o två o tävlade om vem som hittade mest! Jag gick med ankan och robin o carro gick! Vi förlorade tyvärr men vi hittade ju iaf ut ur skogen haha!
När vi efter att ha väntat på carro o robin i ca 1 timme kom hem hade vi ganska mkt svamp att rensa!


Hemma igen

Hejsan!
Har varit hemma ett tag nu, orkade inte med allt bråk därnere.
sen kommer man hem till en sinstia o de känns ju jätte skönt! Eller inte ! Förstår inte hur det kan bli så stökigt!
Sen igår blev det ännu mera bråk fast här hemma. Mamma o pappa e ju kvar där nere men de bråkar som fan och pappa kan inte sluta prata om skilsmässa. Huset jag o robin skulle fixa blir inte av då pappa inte vill ha oss här! Innan de kommer hem måste vi till lägenheten i vikingstad! Vi har inga pengar, ingen mat och ingen bensin! Lägenheten går ut sista augusti o då måste vi fixa en ny lägenhet. Går det få lägenhet om man har betalningsanmärkningar?

Just nu är allt skit och jag vet inte meningen med att ens leva!


Hej då!

Imorgon bär det som sagt av till öland! Det är med blandade känslor, just nu känns det gansa jobbigt eftersom alla ska stressa hela tiden även fast dom vet att jag inte klarar av stress. Men jag försöker ta det lugnt så jag inte får en panik attack eller liknande! Men det ska ju såklart också bli skönt att komma hemifrån o slippa bry sig om allt. Har tiggt till mig pengar av min kära mor o far också så jag ser nästan mest fram emot att shoppa i borgholm har ju inte köpt något till mig själv på evigheter!! Det suger att vara pank!

Hoppas det är bra väder me så man kan sola o bada, just nu ser det ju inte så just ut menmen man får ju alltid hoppas på det bästa.

Ska snart sova så jag är utvilad imorgon! Har massa att göra imorgon med har knappt börjat packa än! haha

Aja ni kommer nog inte höra nått från mig på en vecka nu men kameran e såklart med så jag ska ta massa bilder :).

Pussohej!



Mantorp

Hejsan!
Igår blev det en väldigt sen läggdags! Alkoholen till öland e typ slut med så vi måste handla mer x D . Igår blev dt iaf att åka lite bil med Jenny, Robin, Jessie och Niclas som va fylle chaffis. Vi stannade på macken i mnantorp för vi var hungriga. Robin skämde såklart direkt ut Jenny eftersom han fick reda på att hon tyckte han i kassan var snygg x D haha.

Idag blir det nog en lugn dag, ska packa o lite så.

Pussohej

Öland snart!

Hejsan!
Nu har jag väldigt tråkigt jag vaknade nyss, hade såklart somnat i soffan när jag låg o mysa med totte!
Robin o niclas är på systemet o shoppar inför öland! Det är dit vi ska på onsdag.
Ska bli så skönt o bara komma hemmifrån. Självklart kommer jag sakna totte som får stanna hemma, Skönare för honom så han slipper sitta kopplad hela tiden. Men en vecka utan min bebis o.O uuusch.

Kameran ska så klart med men mitt minneskort är borta o.O har fan letat som en galning men heter de inte :( .

Btw Hatar jag cancer!! Vill inte att du ska försvinna nu farfar!



Söndag

Hej! Idag har det regnat hela dagen :/ så blev en film dag! Just nu håller vi på med middag då mamma o pappa är på fest! Så här hemma blir det tacos med de bästa <3

Längtar till onsdag!

Rubrik

Hej!
Har inte orkat skriva eftersom jag mått så dåligt! Försöte tom lägga in mig på psyk igen o då äre illa. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag kan inte förstå att du överhuvudtaget älskar mig längre så som jag beter mig! Har ju precis slutat på bup men ska dit igen o prata med nån annan som verkade vettigare o sen hoppas jag på en ny medicin. Jag skäms över att skriva allt som jag gör här men jag måste få skriva av mig o det är ju typ inga som läser ändå så det spelar ju ingen större roll! Jag har iaf bestämt att jag ska sluta skolan och förhoppningsvis kommer jag må mkt bättre då! Huset vet jag inte hur det blir med, vill inte bo så nära pappa han ska bara klaga hela tiden, jag orkar inte med skiten mer! Igår förklarade jag för mamma att jag ville ta livet av mig och att jag försökt många gånger. det känns bättre nu när hon vet men jag skäms också.

Men de blir förhoppningsvis bättre snart o då är barn planerat! eller kanske iaf :P

Pussohej

This is it ! Let go!

Lämna det dåliga bakom dig och gå vidare framåt! Man måste vara egoistisk ibland! Mår man dåligt av något s¨å sluta med det! Börja om på nytt o lämna det andra! Jag tror man blir lyckligare då, jag vet inte än men det är exakt detta jag ska prova. Bara tänka på mig själv och vad jag vill med mitt liv. Även om jag kanske inte vill detta är det e enda jag kan göra för att överhuvudtaget vilja leva. Jag försökte för ett tag sen o alla här hemma vet, jag skäms. Ibland önskar jag att jag dog i stället så jag slapp allting, jag vet att de e en feg utväg men ingen vet hur dåligt jag mår ibland?! Jag är såklart inte den enda som har det svårt! Men vissa klarar det bättre än andra, jag är svag och osäker jag vet inte vad jag vill eller vad jag inte vill!


Bye

Igår fiska vi lite kräfter :P Håller på idag med fick inte så många!
Jag har tråkigt men orkar inte blogga så bye bye

Tusen bitar

Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå,
Men det kan va' svårt att tro när man inte ser den.
Och det sägs att efter regnet kommer Solen fram igen,
men det hjälper sällan dom som har bli'tt våta.

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut,
ser man allt med lite andra ögon.
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner.

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det.
Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det.

Det sägs att det finns alltid nå'nting bra i det som sker,
och tron är ofta den som ger oss styrka.
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
när ångesten och ensamheten kommer.

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut,
ser man allt med lite andra ögon.
Så man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner.

Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det.

Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det

Oh, Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du säkert det

Party

Hejsan!
Jag vakna för ungefär en timme sedan men vädret suger ju så det gör ju ingenting!
Igår blev det först att åka till ljungsbro stannade o pratade med jennys föreldrar, de e ju alltid trevligt :)
Sen bar det av ut i skogen till nån johanna o sanna. Dom hade sagt till niclas att han o robin skulle komma själva, hon sanna var robins ex haha det trodde dem ja, jag skulle vara dryg mot dem men jag vet inte hur man gör x D.
Sen tog dom snåltjus till ljungsbro och då åkte vi ut till skiestad på bonnfest! Där träffade vi carro o lite mer folk.
Där var det också nåra jävla fjortisar som höll på o klänga på robin, när jag väl hade samlat mod till att slå till henne (och fått med carro ) hade hon åkt hem uusch!

Pussohej


Niclas o jag !

Tråk

Nu känns det bättre än igår! Ingen mår bra av att bråka. Allt är som vanligt ( nästan iaf ).
Men man blir ju deprimerad av regnet :( men på onsdag läste jag att värmen skulle komma tillbaka det ska ju bli skönt!
Så fort det slutar regna ska vi göra klart det sista så att huset kan komma sen! Längtar massa. Just nu sitter jag här med min älsklings bääbis i knät o myser.



H.I.M

Kärlek <3

blää

Hej.
Just nu suger livet så jag ska inte skriva så mkt eftersom de blir typ bara värre!
Men jag mår iaf väldigt dåligt och jag kommer troligtvis inte tillbaka till skolan nästa termin!


Jag Älskar Dig <3

Nörd

Hejsan.
Igår blev det att åka hem till ankan eftersom hon skulle klippa sig! Hon klippte sig väldigt kort och det blev skit fint! :) Hon färgade oxå håret eller slinga då!
På kvällen blev det en mysig filmkväll men niclas o ankan. Viktor o sebbe var också med på ett litet hörn. Idag blir det inte att göra så mkt eftersom det regnar :/ uusch när ska värmen komma tillbaks?! Jag har suttit här o spelat istort sätt hela dagen, vilken nörd jag är!



Bror o ankan i sin nya frisyr!

Tankeställare!

De på bup sa att jag var psykiskt sjuk , Vad innebär det egentligen? När man tänker på de låter det som en mördare eller våldtäksman. Är jag som de då lr? Fast det finns kanske olika psykiska sjukdomar, men det känns inte som att jag är psykiskt sjuk och hur kan dom veta det? Jag menar deprimerade är väl de flesta lite då o då? Dem tjatade också om att jag var tvungen att prata om mina problem men det va mkt bättre innan, då ingen visste.



MASK

Hej igen!

nu har vi hållt på nästan hela dagen med att gräva ner plint, blev inte så mkt av de igår x D haha Ska snart ut o hjälpa till me ! Men va tvungen att vila lite oxå. Ikväll ska vi åka o fiska ett gäng också så vi letar även mask , eller de e mest jag menmen haha.
Hoppas värmen kommer tillbaks snart.





Pussohej

We like to party

Nu kommer lite fest bilder! Både från robins och carros ;)


Robins 20 års fest:









 








Carros fest :













Det var allt Pussohej

Fösa kor

Hejsan.
Igår blev det en ganska intressant dag, Korna på andra sidan åkern hade rymt så jag,robin och niclas bestämde oss för att hjälpa bonden o försöka få in dem i hagen! Haha Det gick faktiskt väldigt bra! Fösa kor är våran grej x D haha sen på kvällen blev det att spela TP eller va de heter! Idag äre fest men först ska vi gräva ner plint!
pussohej


Twins




Älskar dig bror<3

Depp

Sakta men säkert kommer allt tillbaks! Helvetet kommer snart att börja igen och jag vet inte om jag orkar ännu en gång. Varför kan man inte bara ha underbart glada dagar. Alla bara klagar hela tiden. Det stör mig att inget fungerar, förut innan allting hände kunde jag iaf tränga undan det och jag hade vissa sätt att må bättre , nu fungerar ingenting!
Jag är också så jävla förbannad på bupp! Jag har tjatat hela tiden om att tbl inte fungerar men de lyssnade inte, mitt sista möte där sa jag det ingen o då sa dom att det var farligt att använda dom då. Jag ska sluta med dom snart jag både vill o inte vill! Jag vill inte att dom ska ta slut så jag äter bara ibland när jag känner att jag mår dåligt! På bup sa dom att de hjälpt mig så mkt de kunnat men de har bara förvärrat allting! " ha ett bra liv" joo tack dra åt helvete!


Baad

Har varit väldigt osocial nu känner jag men i det fina vädret vill man ju inte sitta inne! Ska snart ut o lägga mig i solen med en bra bok! :) Har solat o badat i stort sett varje dag! På lördag blire fest hos carro :) ska bli skit kul funderar bara på vad jag ska ha på mig! :P aja pusshej

RSS 2.0