Ville valo in my heart

Hejsan! festen igår var enligt mig lyckad! :) Det blev en som fick bada, Tårtkrig!! Och en som fick glas i foten som var mindre roligt då! Jag mår bra idag me :D så gött! Så ni sitter man här o spelar lite o lyssnar på musik. O så tänkte jag lägga ut två grymt sexiga bilder på Ville valo!  Man kan inte bli annat än blöt i byxorna x D hahah






Fest

Hejsan!
Ikväll blir det fest hos jessie! Det ska bli kul, är på riktigt festhumör! :)

Men det jag tänkte skriva var att det snart dags för begravningen! Eller snart o snart den 3:e oktober!
Alla ska bidra med minst 150 kr till en blomma och det som blir över går till diabetesforskning! Jag tycker det är för en riktigt bra sak men robin tycker det är för mkt pengar! Jag ska försöka få honom att ändra sig, men vi får se hur det blir.

<3

Aaj

Hejsan.
Nu sitter jag här igen med värk i hela kroppen. Känns som jag har fått en massa glas splitter på mig med! Har hjälpt till med min mosters bil. De krockade ju med en älg så robin har köpt bilen för att ta lite delar till sin bil! Jag fick dammsuga upp allt glas som låg i bilen! Som ni kansek förstog så är vi hemma hos min mamma och pappa, vi ska sova här i natt så vi hinner lite mer med bilen! Men min rygg pallar inte så jag måste in o vila lite då o då! På måndag nästa vecka ska vi också flytta hit! Toan ska ju renoveras *suck*.

Sebbe ska snart ha uppkörning hoppas han klarar det! :) eftersom han ska få en bil av mamma o pappa så ska jag få bidrag till körkortet :) yeeey :D.

Jag har också blivit en tönt sitter o nördar maffia wars! Haha

Men hare gött pussohej


Hmmm

Hejsan! :)
Just nu mår jag inte så jätte bra, Har grymt ont i halesn och har vaknat flera gånger i natt o hostat tills jag inte kunde hosta mer! På måndag ska de börja med badrummet som måste renoveras, Vi kommer inte kunna duscha eller gå på toa på typ en vecka! Så vi funderar på att bo hos mamma och pappa medans de håller på! Kan jag ju ta hand om bosse me :) Saknar min lille gris! Det var så härligt i helgen o åka till stallet. Han går ju utan skor och man ser skillnad på fötterna så det är skönt :) pussohej

Ansiktsbehandling 16.45

Nu sitter jag här igen, har inte mycket att göra! Robin är o jobbar så jag o totte är själva! Idag ungefär vid fem tiden ska jag på ansiktsbehandling! :) Ska bli grymt skönt! I helgen ska vi hem till min kära mor o far o ska sova där! Saknar dem massor så det ska bli riktigt trevligt! Det är ju alltid kul o mobba johannes med eftersom han sitter i rullstol, Han har nämligen lyckats bryta foten på cykeln! Men det var tydligen värre än de trodde så han får inte ens stödja på foten! Men det blir nog snart bättre tror ja :) Nu ska jag nog diska lite sen ska jag ut o röka!


Pussohej

Jag lever!!

hejsan! Nu har jag varit borta väldigt länge men sedan vi flyttat hit har vi inte hunnit fixa bredband förns nu! Jag har iaf missat att berätta massa! Vi hade inflyttningsfest för några veckor sedan! Den gick kanske inte som planerat eftersom vi alla blev hotade att få två skott i pannan och han släppte sin kamphund lös och hotade med att bussa den på oss, detta slutade med att polisen kom men de ville inte göra ngt eftersom denna kille tydligen var mjölbys största knarklangare.

För bara några dagar sedan hände något fruktansvärt! Per körde ihjäl sig så det var väldigt mkt gråt i några dagar och det känns fortfarande fruktansvärt, han var ju bara 22 år! Vi alla saknar dig enormt ! R.I.P <3

Den 12:e fyllde jag 18 och då krockade nin moster med en älg! de klarade sig men inte bilen. När jag fyllde fick jag iaf lite sprit, en ansiktsbehandling, blommor och pengar! På kvällen blev det att dra till krogen vilket var roligt fi fick även in anton som är 92:a :D Helgen var lyckad men dock inte natten!

Nu ska jag diska ! ( har fullt med disk ) :(

Pussohej

RSS 2.0